Disclaimer

Privacy

 

Kidz-Serviez is zelf gesteld op haar privacy en vindt dat ook de gegevens van de gebruikers van onze webwinkel zo goed mogelijk moeten worden beschermd. De gegevens die wij van je ontvangen, worden uitsluitend gebruikt om de bestelde artikelen zo goed en zo snel mogelijk bij je af te leveren. Gegevens van onze klanten zullen nooit aan andere partijen worden verkocht of met hen worden gedeeld. We gebruiken de gegevens van onze klanten op de volgende wijze: zodra je een bestelling bij ons plaatst hebben we je naam, emailadres en afleveradres nodig. Aan de hand hiervan kunnen wij je bestelling verwerken en je op de hoogte houden van de voortgang.

Auteursrechten en Copyright

Op alle op de site aanwezige informatie en beelmateriaal rust auteursrecht en copyright. Je kunt contact opnemen met Kidz-Serviez voor nadere informatie over het gebruik van materiaal.

Onjuistheden

Op de website van Kidz-Serviez wordt uiterste zorg besteed aan een zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbod van informatie. Onjuistheden kunnen echter overkomen. De site is voortdurend in ontwikkeling. Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.